به گزارش خبرگزاری مهر از شیراز، روح الله احمد زاده در ادامه نشستهای خود با فعالان بخش صنعت و معدن استان در دیدار صمیمی با اعضای خانه صنعت و معدن جوانان استان فارس با اشاره به سیاستهای کلان دولت در بخش صنعت، گفت: برنامه ریزی ها و اقدامات اقتصادی دولت با اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها پایان نیافته است و در این راستا امسال طرح اصلاح نظام بانکی و مالیاتی، در دستور کار دولت قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: موضوعات و مسائل پیش روی بخش صنعت در رابطه با اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها، برای دولت شناخته شده است.
استاندار فارس تصریح کرد: با برنامه ریزیهای پیش بینی شده در برنامه پنجم توسعه، سهم مالیاتهای عمومی در توسعه ملی باید بیشتر شود.
احمدزاده حرکت دانش بنیان و استاندارد در صنعت را از جمله ملزومات بهبود وضعیت تولید برشمرد و تاکید کرد: آزاد گذاشتن منابع مالی و اجرایی برای توسعه بخش صنعت، به تنهایی راهکاری علمی و چاره ساز نیست و در این زمینه صنعتگران باید با بهره گیری از مدل های جدید حرفه ای و اجرایی تولید، به ساختار مستحکم تری در بازار دست یابند زیرا این روند در انعطاف پذیری و قدرت ریسک پذیری آنان کمک شایانی خواهد داشت.
وی یادآور شد: دولت می کوشد تا با حذف بروکراسیهای کاذب اداری، خروجی تولیدات صنایع را به سمت موقعیت های طلایی در بازار مصرف سوق دهد.
صنعتی شدن، رمز ماندگاری کشاورزی در عرصه اقتصاد
استاندار فارس در ادامه سخنان خود با بیان این موضوع که سال گذشته در استان فارس بیش از 40 شرکت دانش بنیان شناسایی و تشکیل شده، گفت: شرکتهای دانش بنیان می توانند به عنوان حلقه واسط و پیوند دهنده علم و صنعت نقش مهمی در پویایی اقتصاد ملی و شکوفایی تولید ایفا کنند.
احمدزاده در بخش دیگری از سخنان خود راه اندازی صنایع بالا دستی و مادر در استان را از جمله اهداف دولت در صنعتی کردن فارس دانست و افزود: صنعتی شدن در فارس باید به گفتمان غالب در اقتصاد استان تبدیل شود اما این موضوع به معنای نفی اهمیت بخش کشاورزی نیست.
وی خاطرنشان کرد: بخش کشاورزی فارس برای ماندگاری در عرصه اقتصاد، راهی جز عبور از جاده صنعت ندارد.
نظر شما